BESTELLEN

BLOG

STAMPPOT OF TAPAS DOOR DE OGEN VAN EEN SCHRIJVER

Ze zeggen wel eens dat het hoofd van een schrijver vol zit en dat er chaos heerst en pas weer leeg is en rust vind als alles op papier staat. Maar mijn hoofd was leeg toen het idee in mijn geest landde om dit boek te schrijven. Er liep een lijntje achter het netvlies van mijn ogen van idee naar eindresultaat, maar in de mist van mijn onverlichte geest had het kleur nog smaak. Totdat God midden in de nacht een kaarsje aanstak en Zijn Geest licht wierp in mijn bovenkamer en ik een rijk gedekte tafel zag staan, mijn boek van begin tot eind. Hij nam mij aan Zijn hand en liep met me langs de tafel, en gaf mij hoofdstuk na hoofdstuk aan. Zestien gangen, zijn complete menu voor mij.

Hij nam mij aan zijn hand en liep met me langs de tafel, en gaf mij hoofdstuk na hoofdstuk aan.

Gods Geest is onbeschrijflijk, en de werking ervan niet te bevatten, maar als Hij zijn gedachten in jou plant, zoals Hij die nacht met mijn geest deed, is de tel van een moment genoeg om een wereld te ontvangen. Vanaf dat moment zat mijn hoofd als schrijfster vol maar er heerste beslist geen chaos. God is een God van orde en rust, en alles wat Hij mij in dat moment gaf was totaal overzicht en daarmee rust. Ik hoefde alleen maar te gaan zitten aan mijn buro en te genieten van het proces van wegschrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

One comment on “STAMPPOT OF TAPAS DOOR DE OGEN VAN EEN SCHRIJVER”

  1. Wow!! Dit voorproefje belooft veel. Heerlijk om te beseffen dat we allemaal aan tafel geroepen zijn. Ben ontzettend benieuwd naar die 16 gangen!!

cross