BESTELLEN

BLOG

Eentje voor jezelf en 19 voor een ander?

Het idee dat mijn boek er echt is vind ik nog steeds bijzonder. Dat de woorden die ik aan het papier heb mogen toevertrouwen ook in boekvorm te verkrijgen is en door iedereen die het wil te lezen is, wauw!

Sinds september is Oog in oog overal verkrijgbaar. Natuurlijk via Uitgeverij Scholten, de lokale boekenwinkels en zelfs via Bol.com. Het is best gek om in de boekenwinkels je eigen boek te zien liggen of recensies terug te lezen op websites.

Vaak vragen mensen me hoe de verkoop gaat en dan kan ik antwoorden dat dit heel goed gaat. Regelmatig komen er bestellingen bij mij binnen via mijn website of whatsapp. Meestal worden de boeken per stuk verkocht en een enkele keer bestelt iemand direct twee of drie boeken. Ook is het al een paar keer gebeurd dat ik een bestelling van gelijk tien of twintig boeken ontving. Die bestellingen zijn dan om samen bijbelstudie te doen of om de boeken uit te delen. Dat laatste met de bedoeling om mensen via mijn boek kennis te laten maken met Gods grote Liefde. En dat is nu precies wat ik in het boek heb mogen verwoorden.

Oog in oog bestelling
De eerste keer 20 boeken, klaar om te versturen aan een klant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

cross